Gå til hoved-indhold

Lejligheder på Nordbo i Centrum

Nordbo i Centrum råder over i alt 24 et-værelses og to-værelses hotellejligheder med eget køkken, bad og entre. Desuden byder vi på nogle værelser i høj vandrerhjemsstandard og med fælles køkken, bad og toilet.

Det er et god overnatningsmulighed i den grønlandske hovedstad for ikke mindst skoler, institutioner, foreninger og den prisbevidste backpacker.

Alle lejligheder i Nordbo i Centrum er renoveret 2017-18.

Skal du opholde dig i Nuuk i længere tid, er det også godt at vide, at Nordbo i Centrum har et vaskeri, hvor du selv kan vaske dit tøj.

Som en del af vores miljøengagement har vi valgt at effektivisere rengøringen på Nordbo i Centrum. Derfor er der ikke som standard daglig rengøring i vores lejligheder.

Vi udfører, som standard, ugentlig rengøring af din lejlighed.
Hvis du ønsker yderligere rengøring, bedes du kontakte vores reception. Vi er mere end glade for at arrangere ekstra rengøring uden ekstra beregning.

Dette tiltag er en del af vores bestræbelser på at reducere miljøpåvirkningen ved daglig rengøring og udnytte ressourcerne mere effektivt.
Ved at gøre dette kan vi mindske forbruget af rengøringsmidler, hvilket er godt for vores smukke natur her i Grønland.

Vi takker for din forståelse og støtte til vores miljøinitiativer.

Gratis WiFi til alle gæster

Hotellejligheder i alle størrelser


Budgetværelse

Budgetværelserne er enkelt indrettet med enkelte seng, 1 stol og sofabord samt tekøkken.


Studiolejligheder

Alle vores studiolejligheder er indrettet med enkelt seng, veludstyret mini køkken. Studiolejlighederne er perfekte til længere tids ophold til den solo rejsende.


Studiolejlighed til 2 personer

Studiolejligheden med plads til 2 personer er indrettet med en dobbeltseng med 2 enkeltesenge og med veludstyret mini køkken.


2-værelses lejlighed til 2 personer

2-værelses lejlighed indrettet med stue, veludstyret køkken, spiseplads og separat soveværelse. Soveværelset består af en dobbeltseng med 2 enkelt senge.


2-værelses lejlighed op til 3 personer

2-værelses lejlighed indrettet med stue med mulighed for 1 ekstra opredning, veludstyret køkken, spiseplads og separat soveværelse.


2-værelses lejlighed op til 4 personer

2-værelses lejlighed med mulighed for 2 opredninger, indrettet med en stue, soveværelse og køkken med 4 spisepladser.


2-værelses lejlighed op til 5 personer

Rummelige 2-værelses lejligheder med plads op til 5 personer, separat stue med mulighed for 3 ekstra opredninger, soveværelse og veludstyret køkken

Morgenmad

Start din dag med dejlig morgenmad, som du kan tilkøbe på Hotel Nordbo (ca. 10 minutters gang fra Nordbo i Centrum).

Her får du en varieret morgenbuffet med både varme og kolde lækkerier - blandt andet bacon, postej og blødkogte æg.

Vi byder også på lækkert surdejsbrød, forskelligt pålæg og ost, morgenmadsprodukter som havregryn, cornflakes, yoghurt, frisk frugt samt kager, juice, mælk.

Selvfølgelig også med friskbrygget kaffe og te.

Pris pr. person kr. 150,-

Vaskerum på Nordbo i Centrum

Skal du opholde dig i Nuuk i længere tid, er det også godt at vide, at Nordbo i Centrum har et vaskeri, hvor du selv kan vaske dit tøj. I vaskerummet finder du både vaskemaskine og tørretumbler. Det er gratis at vaske for vores gæster.